Barion Pixel
 

jelentkezem.hu

Szervező

MSP Design Kft.

Az MSP Design Stúdió kiemelkedő minőségben nyújt különleges segítséget az ingatlan vásárlásban és -értékesítésben, továbbá a lakberendezési tervezés és tanácsadás területén. Komplex szemléletünknek köszönhetően a funkción túl, az esztétikum is középpontba kerül, azzal együtt, hogy pénzügyi megfontolások is jelentős szerephez jutnak.
Célunk, olyan harmonikus élettereket teremteni, amelyet azok használói nagyon SZERETNEK, vagyis szépet alkotni, örömöt adni!

Szeretnénk, ha megbízóink is átélhetnék azt az boldogságot, amit számunkra az alkotás élvezete nyújt, és az a sikerélmény, amelyet munkáink végeredménye biztosít. Ön mihez ért a legjobban? Mihez van tehetsége? Mi az a terület, amivel elmélyülten foglalkozik? Mi az otthonteremtéshez értünk a legjobban, ez a szenvedélyünk és a hivatásunk!

Számunkra a legfontosabb kérdés, hogy a mindennapokban bennünket körülvevő élettér a lehető legjobb irányba befolyásolja életünket, ha kell inspiráljon, feltöltsön, lelkesítsen vagy épp megnyugtasson. Célunk, hogy az otthon, a munkahely megbízóink vágyainak és igényeinek valóságba átültetett mása legyen.

Website: msp-design.hu

Szervező régebbi programjai

A megadott keresési feltételekkel nincs találat.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.