Barion Pixel
 

jelentkezem.hu

Szervező

Life Success

Mi a küldetésünk?

Segíteni Neked, hogy megszerezd a tudást, amivel céljaid elérheted. Képzési programjainkon birtokába kerülsz azoknak az információknak, aminek segítségével az egyéni céljaid könnyebben és gyorsabban megvalósulhatnak.

Az alábbi területekkel kiemelten foglalkozunk:

- Célkitűzés, motiváció,
- Sikerprogramozás,
- Vagyonépítési stratégiák (ingatlan és vállalkozás)

Ehhez az előadásokon, tréningeken, illetve írott anyagokban elméleti hátteret és gyakorlatban használható módszereket adunk át.

Léteznek olyan pszichológiai technikák, melyek a sikert garantálják. A siker a megfelelő módszerek alkalmazásával kizárólag elhatározás, azaz DÖNTÉS kérdése. Ha eljössz a programokra, te is birtokába kerülsz annak a tudásnak, ami a célod elérésében segíteni fog!

Ha változtatni szeretnél és mostantól egy magasabb szintre emelnéd az életed, akkor ismerkedj meg a Life Success módszereivel. Életed új lendületet kap, eredményeidben jelentős ugrást fogsz tapasztalni a programok elvégzése után.

A Life Success Hungary nevében szeretnék köszönetet mondani neked, hogy érdeklődsz a programjaink iránt!

Tréning anyagaink eredeti angol és amerikai trénerek anyagai alapján fejlesztett programok, többek közt Bob Proctor, Robert Kiyosaki, és sok más ismert szakértő világszínvonalú anyagaira épülnek. Olyan tudást halmoztunk fel az évek során, mely itthon sajnos még csak kevesekhez jutott el. Szeretnénk ha minél többen profitálhatnának belőle!

A tudás és a kreativitás az a két hajtóerő, mely képes értéket teremteni, és hajtja mind az egyéni fejlődésedet, mind a környezeted és ezzel az ország fejlődését. Gyere el a következő előadásra vagy tréningre, töltsd fel magad a következő időszakra friss tudással és lendülettel!

Ne feledd: "A siker döntés kérdése!"

Website: www.lifesuccess.hu

Szervező régebbi programjai

A megadott keresési feltételekkel nincs találat.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.