jelentkezem.hu

Szervező

Life Success

Mi a küldetésünk?

Segíteni Neked, hogy megszerezd a tudást, amivel céljaid elérheted. Képzési programjainkon birtokába kerülsz azoknak az információknak, aminek segítségével az egyéni céljaid könnyebben és gyorsabban megvalósulhatnak.

Az alábbi területekkel kiemelten foglalkozunk:

- Célkitűzés, motiváció,
- Sikerprogramozás,
- Vagyonépítési stratégiák (ingatlan és vállalkozás)

Ehhez az előadásokon, tréningeken, illetve írott anyagokban elméleti hátteret és gyakorlatban használható módszereket adunk át.

Léteznek olyan pszichológiai technikák, melyek a sikert garantálják. A siker a megfelelő módszerek alkalmazásával kizárólag elhatározás, azaz DÖNTÉS kérdése. Ha eljössz a programokra, te is birtokába kerülsz annak a tudásnak, ami a célod elérésében segíteni fog!

Ha változtatni szeretnél és mostantól egy magasabb szintre emelnéd az életed, akkor ismerkedj meg a Life Success módszereivel. Életed új lendületet kap, eredményeidben jelentős ugrást fogsz tapasztalni a programok elvégzése után.

A Life Success Hungary nevében szeretnék köszönetet mondani neked, hogy érdeklődsz a programjaink iránt!

Tréning anyagaink eredeti angol és amerikai trénerek anyagai alapján fejlesztett programok, többek közt Bob Proctor, Robert Kiyosaki, és sok más ismert szakértő világszínvonalú anyagaira épülnek. Olyan tudást halmoztunk fel az évek során, mely itthon sajnos még csak kevesekhez jutott el. Szeretnénk ha minél többen profitálhatnának belőle!

A tudás és a kreativitás az a két hajtóerő, mely képes értéket teremteni, és hajtja mind az egyéni fejlődésedet, mind a környezeted és ezzel az ország fejlődését. Gyere el a következő előadásra vagy tréningre, töltsd fel magad a következő időszakra friss tudással és lendülettel!

Ne feledd: "A siker döntés kérdése!"

Website: www.lifesuccess.hu

Szervező régebbi programjai

INGATLANBEFEKTETŐK NAPJA 2021 Egész napos konferencia és kiállítás a SUGÁR Event Rendezvényközpontban az Örs Vezér terén a Sugár Moziban. Várunk ha ingatlan befektető vagy és érdekel…

Típus: Konferenciák és szakmai elõadások
Szervező: Life Success

Összes hely: 100
Szabad hely: 3

A népszerű, több mint 1000 résztvevővel és 8 éven keresztül folyamatosan futó Vagyonépítés ingatlannal című ingatlanbefektetési tréning 2020-ban a koronavírus hatására az ONLINE térbe…

Típus: Konferenciák és szakmai elõadások
Szervező: Life Success

Összes hely: 15
Szabad hely: 12

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.