jelentkezem.hu

Szervező

http://csikung.weebly.com

Képzeld el, hogy tele vagy energiával, könnyedén mozgatod minden testrészedet és kicsattanó egészséggel veted bele magad a mindennapok sodrásába.

Ugye nagyszerű így élni?

Mindez könnyedén elérhető a csikung gyakorlatok segítségével!

Ugye egyetértünk abban, hogy az egészség az egyik legnagyobb kincsünk? Sajnos, erre legtöbbször akkor döbbenünk igazán rá, amikor már elveszítettük. Amikor valakit utolér a betegség, egyszerre veszítjük el testi és lelki harmóniánkat.
A kívülállók gyakran elképzelni sem tudják, hogy milyen érzés lehet, amikor a fájdalom, az életünket megkeserítő szenvedés, napról-napra elszívja az energiánkat és megfosztja örömeitől a mindennapjainkat. Sajnos akkor sem jobb a helyzet, ha a szeretteink közül betegszik meg valaki, és nekünk tehetetlenül kell néznünk a szenvedését. Mit tehetünk?

Ha érdekel egy olyan megoldás, amelyik a bajok gyökerénél hat, és nemcsak a fizikai dolgainkat, hanem a gondolatainkat és a lelkünket is képes a helyes irányba terelni, akkor gyere el a csikung tanfolyamra!

Bővebben: http://csikung.weebly.com

Bogyó Erzsébet

Website: http://csikung.weebly.com

Szervező régebbi programjai

2020 Január 30 - 31 Az emberek szeretnének testi-lelki egyensúlyban élni, önmagukat megvalósítani hosszú éveken át. De a civilizációs betegségek egyre hamarabb, és egyre több embert érintenek.…

Típus: Sport és szabadidõs programok
Szervező: http://csikung.weebly.com

Összes hely: 8
Szabad hely: 7

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.