jelentkezem.hu

Szervező

Ezoterikustanacsok.hu

"Fontosnak tartom, hogy amit az iskolában - és sehol máshol - nem tanítottak a bőség, jólét teremtésről, azt minél több ember tudja, és használja is a gyakorlatban.

Hogy ne fordulhasson elő, hogy a negatív családtagok, és "kizsigerelő" munkahelyek miatt bárkinek hiányban kelljen élni. Mert, ha a negatív energiák megszüntetését megtanulták volna az emberek, és tudnák milyen könnyen lehet a pozitív energiákon keresztül bevonzani a kért dolgokat, akkor sokkal több boldog család, és egészséges ember élne. "

Ezért, azt tűztem ki célul, hogy az ország lakóinak,
Testi, Lelki, Szellemi felemelkedését együtt növeljük.
Ehhez az kell, hogy felrázzuk az embereket, igenis FONTOS, hogy milyen energiák vannak bennük, körülöttük, ami miatt nem tudnak előre jutni személyes életútjukon!

Ha az országban mindenki elvégezné ezt a
Bőségteremtő szemináriumot, akkor a hiány megélése helyett a jólét jelen az emberek életében. Alapvető emberi igény a jólét megélése - ehhez azonban ismerni kell a bőségteremtés titkait!

B.Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.hu

Website: www.ezoterikustanacsok.hu

Szervező régebbi programjai

Szereted az angyalokat? Szeretnéd érezni az angyali jelenlétet és kérdezni tőlük? http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=aan Az Angyaloktól, angyalokról – Neked…

Típus: Képességfejlesztés és Tréningek
Szervező: Ezoterikustanacsok.hu

Összes hely: 5
Szabad hely: 4

Szereted az angyalokat? Szeretnéd érezni az angyali jelenlétet és kérdezni tőlük? http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=aan Az Angyali üzeneteket te is megkaphatod.…

Típus: Képességfejlesztés és Tréningek
Szervező: Ezoterikustanacsok.hu

Összes hely: korlátlan
Szabad hely: korlátlan

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.