Barion Pixel
 

jelentkezem.hu

Szervező

Borkomp Fesztivál

4. Borkomp Fesztivál – Magyarország legnagyobb úszó borfesztiválja!

2014. augusztus 23-án immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a Borkomp Fesztivál. Idén új helyszínen, a budapesti Dunán úszó Európa Rendezvény- és Konferenciahajón, nemcsak hazánk, hanem Közép-Európa legnagyobb és legfelszereltebb folyami rendezvényhajója

A rendezvény létrehozásakor az a cél vezérelt bennünket, hogy a borfogyasztási kultúrát egy eddig még nem látott összefüggésbe helyezzük. Egy olyan, a magyar borokat népszerűsítő hajós hétvégi program, amely pároknak, családnak, és baráti társaságok számára is tartalmas kikapcsolódást jelenthet.

A Borkompon 22 borvidék több mint 20 borászata mutatkozik be és vonultatja fel borait. Szakemberek segítségével a híres, már nagy nevek mellett, számos minőségi-és kézműves magyar borászatok borai is bemutatkoznak.

A Borkomp nem csak a borkedvelők számára készült, hanem a fesztiválok hangulatát kedvelő, élőzene rajongóközönségnek is. A fellépőket úgy válogattuk össze, hogy az aktuális magyar zenei élet legjelentősebb szereplői is helyet kapjanak.

A populáris zenei világ képviselői, Szabó Mariann - Samu Krisztina 'Mazsi' és az M’n’M zenekar, valamint Magyarország legnépszerűbb énekesei Heincz Gábor 'Biga' és Molnár Ferenc 'Caramel' garantálják a kiváló hangulatot!

Kiváló program, mámorító borokkal és Budapest hangulatos esti fényeivel!

A Borkomp helyszíne: Európa Rendezvény- és Konferenciahajó
Időpontja: 2014. augusztus 23. szombat, 16 órától augusztus 24. hajnali 2 óráig
Indulási helyszín: 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér (Budai rakpart, Batthyány tér szomszédságában)

http://www.youtube.com/watch?v=2z6AX20d92s


Website: http://borkomp.hu/homepage/

Szervező régebbi programjai

A megadott keresési feltételekkel nincs találat.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.