Barion Pixel
 

jelentkezem.hu

Programok

Összes hely korlátlan
Szabad hely korlátlan
Határidő 2014-11-04
Hátralévő napok -3062
Részvételi díj: 24900 Ft-tól

Szeretnétek egy olyan szülésfelkészítést, ahol minden pár személyre szabott rendszerben tudja megtalálni a saját szabályai, élete szerinti tökéletes szülést? Ez a módszer hozzásegít ahhoz, hogy megtaláld azt, ami a legkézenfekvőbb neked, párodnak és babádnak.

Az archetipikus, isteni szülés lehetősége minden babát váró anyában megvan, a probléma csak az, hogy egymáshoz hasonlítgatunk, ahelyett, hogy saját lehetőségeinket, saját belső tudásunkat és bölcsességünket ássuk ki. Mi tudunk neked abban segíteni, hogy megtaláld a benned rejlő tudást, és megértsd az összefüggéseket családodon, párkapcsolatodon belül. Az élettan, a pszichológia, a karmatológia és az archetipikus gondolkodás ötvözete vezet le önmagadba. A te puzzle-képed kirakásra kerül, a kérdés az, hogy rá tudsz-e pillantani, bele tudod-e magad élni? Kérésre minden pár megkapja saját elemzését, tanácsokkal, lehetőségekkel megspékelve.

A képzés tömör, 2 nap, garantáltan intenzív és szórakoztató, de a munka rátok vár. A képzés ára pároknak 29900 Ft, kedvezményes jegyár 24900, ha a hétvége előtt 10 nappal regisztrálsz. A programon való részvételhez kérünk, töltsd ki a jelentkezési lapot.

Nem kisebb a cél, mint a családi élet harmóniájának megteremtés, az eddigi klisék leszámolása és a belső erőforrások felfedezése. Trénerek: Dézsi Réka és Dr.Bán Domonkos

Típus: Konferenciák és szakmai elõadások Szervező: Harmopress kft


Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.