Barion Pixel
 

jelentkezem.hu

Programok

Összes hely korlátlan
Szabad hely korlátlan
Határidő 2014-11-04
Hátralévő napok -2883
Részvételi díj: 12700 Ft

Minden egy magasabb szintre akar lépni benned A problémák, melyekkel birkózol, hidd el, nem a véletlen művei. Híven tükrözik az életfeladatodat. Születési energiáid ismeretében összefüggések tiszta rendszeréhez jutsz, megismered saját és mások energia hálóját. Ismerd meg belső motivációid, késztetéseid. Fedezd fel a téged mozgató hajtóerőket!
Érezz rá, milyen, amikor egy irányba/ a célod felé/ haladnak az energiáid! Tapasztald meg, milyen az élet szándékával együtt áramolni, hogy a felmerülő akadályokat ne problémáknak, hanem kihívásnak, téged támogató, szelíd tanításnak lásd! Mi fog történni? Talán te is elgondolkodtál már azon, hogy miért kerülsz bele bizonyos élethelyzetekbe.
Talán benned is megfordult már a gondolat,hogy nem véletlenül alakulnak úgy a dolgaid és nem véletlenül vannak pont azok a kapcsolataid sem, mint kísérőid egy hosszú úton. Talán sejted már, hogy TANÍT AZ ÉLET! Azon túl, hogy érteni fogod, miért történik meg veled, rálátsz, hogy benned mi hozta létre pont ennek a tapasztalásnak a vágyát.
Hogyan hívtad TE meg a tapasztalást. Ezen a tanfolyamon feltárjuk és kezeljük, oldjuk pszichéd rezonanciáján lévő blokkokat, hogy használni tudd az előnyöket, hogy energiáid céljaid megvalósításának irányába tudjanak áramolni. Megtanítlak dolgozni a technikával, hogy már másnap más lehessen a világ. Akarsz tisztán látni? Akarsz hatékonyabb lenni? Vissza akarod kapni a hitedet az életben? Akarod tudni, hogyan tanít az élet? Szeretnél egy olyan eszközt a kezedbe,
amivel nem csak magadnak, de másoknak is mutathatod az utat? A tanfolyamon megtanuljuk olvasni a „sors” akaratát.
Az életet sokkal üdítőbb úgy látni, mint egy csak nekünk összeállított megfejtendő rejtvényt. Különösen ajánlom neked, ha…

- Ha szeretnél emberekkel foglalkozni, elengedhetetlen, hogy ismerd az ösztönös késztetéseket, belső mozgatórugókat, amire mindannyian járunk.
- Vége a számháborúnak, ha tudod, hogy a párod, munkatársad, szeretteid milyen született energiákkal élnek, akkor tudsz velük együttműködni .
- Rátalálhatsz az utadra, hivatásodra, ha ismered a téged mozgató energiákat. Alkalmazott technikák A tanfolyamon az elméleti tudáson túl az izomtesztelés módszerét is elsajátítod.

Nincs szükséged kineziológiai tudásra.
A tanfolyam elvégzéséhez nincs szükség semmilyen előképzettségre. A tanfolyamon egy teljes rendszer alap köveibe kapsz betekintést Dan Millmann munkásságára építve, ötvözve hatékony energetikai és pszichológiai eszközökkel. A 4 napos, komplett gyógyító módszert kezedbe adó tanfolyam ára: 12. 700 Ft/ nap + 3500 Ft a jegyzet, a
tanfolyam teljes díja: 54.300 Ft.

Fizethető 2 részletben is.

Aki már volt:
Felfedeztem a kihívásaim és erősségeim,
melyeket azóta is meg tudok figyelni a szituációkban,
és visszatekintve a múltba, már értem, hogy miért cselekedtem egy bizonyos módon.
Látom már, hogy mi motivált, milyen szükségletek húzódtak meg a háttérben. Kozma Alexa
Alexa cikke a tanfolyamról
http://kozmaalexandra.hu/munka-hivatas-eletfeladat/szeretni-ami-van-avagy-a-baratsagos-univerzum/

Javaslatok a tréning előtt
A tréninget megelőző napokban aludd ki magad, pihenten érkezz, ha lehet. Mivel energiákkal dolgozunk, jó ha a tanfolyam ideje alatt nem fogyasztasz alkoholt, kávét és egyéb izgató vagy nyugtató szereket, pl. antidepresszánst vagy nyugtatót és ne fogyassz nehéz vagy zsíros ételeket.

Érkezz könnyű testtel és pihent elmével.
Így teszel magadért a legtöbbet.
Szeretettel: Ági

Sas Ági

Kineziológus, oktató
Életfeladat tréner
Harmonet numerológus tanácsadó
https://www.youtube.com/watch?v=hlRmCPk03as

Típus: Képességfejlesztés és Tréningek Szervező: Harmopress kft


Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.