Barion Pixel
 

jelentkezem.hu

Programok

Összes hely 20
Szabad hely 18
Határidő 2015-02-06
Hátralévő napok -2740
Részvételi díj: 170000 Ft

A BARAKA Jóga Iskolában egyedülálló és különleges jógaoktató képzésben részesülhetsz azáltal, hogy gyakorlatorientált, Magyarországon kimagasló szakmai színvonalú oktatóprogramban vehetsz részt.
Ha már rendelkezel jógaoktató végzettséggel, az alábbi szakirányok közül választhatsz:
• Kvantum jóga
• Női jóga
• Gerincterápiás jóga
• Gyermekjóga
• Jógaoktatás angol nyelven / HathaYogaTeacher'sTrainingCoursein English
Miért tanulj nálunk?
• Jógaiskolánkban nem csak egyszerűen pár ászanát tanulsz meg, hanem óravezetést, óravázlat készítését, didaktikai szempontokat – egyszóval mindent ahhoz, hogy ne pusztán kiváló jógázó, de remek tanár is lehess.
• Tanmenetünket a nemzetközi szabványoknak megfelelően úgy alakítottuk ki, hogy szakiránytól függően, kellően alapos ismeretekkel rendelkezz az anatómia, a jógafilozófia vagy a tudatos életmód terén – így bármikor probléma nélkül válaszolni tudsz majd olyan kérdésekre, hogy „nyaki csigolya sérüléssel is elvégezhetem-e ezt a gyakorlatsort”?
• Oktatóink között hazánkban és nemzetközileg is elismert szakembereket találhatsz, akik a legfrissebb, naprakész tudással vérteznek fel saját szakterületükön.
• Mert hihetetlen jó csapat, oldott légkör és az esetleges egyéni igényeidhez igazodó, rugalmas hozzáállás vár Téged nagyon sok szeretettel! 
Nincs még jógaoktató képesítésed?
Ha úgy érzed, szívesen foglalkoznál gyermekekkel és tanítanád nekik játékos formában a jógát, akkor szeretettel várunk – Gyermekjóga-oktató szakirányunkra már meglévő jógaoktató végzettség nélkül is. Ez esetben felvételedről egy elbeszélgetés keretében döntünk.
Az oktatóképzés végzett hallgatójaként a választott jógatípus oktatására jogosító, magyar és angol nyelvű oklevelet nyújtunk át, a Nemzetközi Jóga Szövetség, a World YogaAlliance által minősítve!
Earlybird kedvezmény!
2014. december 24-ig történő egyösszegű befizetés esetén 170.000 Ft helyett a Kvantum jóga, Gerincterápiás jóga, Női jóga és Angol nyelvű jóga szakirányunk
csupán 155.000 Ft!

A képzés díja, regisztráció
A féléves szakirányú képzés részvételi díja egy választott szakirány esetén: 170 000 Ft.
A Gyermekjóga szakirány részvételi díja: 125 000.
Jelentkezni személyesen címünkön:
1137 Budapest, Kresz Géza u. 14. Fsz./1.
Email: barakajoga@gmail.com
Telefon: 06 (20) 988-2811 (Gyuró Éva - A Baraka Jóga Iskola vezetője, szakmai vezető)
06 (20) 288-4135 Patkó Mercedes –(Oktatás- és programszervező, logisztikai vezető)

Típus: Sport és szabadidõs programok Szervező: Harmopress kft


Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.