Barion Pixel
 

jelentkezem.hu

Programok

Összes hely 7
Szabad hely 7
Határidő 2015-06-25
Hátralévő napok -3615
Részvételi díj: 80000 Ft

Intenzív gasztro és táplálkozási coach, kulináris tanácsadó, kreativitás tréner képzés

Intenzív, gyakorlatorientált képzés indul azok számára, akik egy új módszert elsajátítva segíteni szeretnének másoknak életvezetési (párkapcsolat, család, karrier, egészség, önismeret) problémáik megoldásában. Life coachoknak, emberekkel foglalkozó szakembereknek, mediátoroknak, életvezetési tanácsadóknak, személyi edzőknek és mindazoknak ajánljuk, akik elhivatottságot éreznek mások segítésére.

KINEK ÉRDEMES GASZTRO ÉS TÁPLÁLKOZÁSI COACHINGGAL, KREATIVITÁS TRÉNINGGEL FOGLALKOZNIA?

Elsősorban azoknak, akik szeretnének szakszerű segítséget nyújtani másoknak életvezetési problémáik megoldásában.
Ha Ön szereti az embereket, és "nemcsak" úgy dolgozni szeretne, hanem segíteni is mások életét, úgy nagy valószínűséggel ez az új segítő terület Önnnek való.

A gasztro és táplálkozási coach képzés nincs életkorhoz vagy előzetes képzettséghez, szakirányú végzettséghez kötve.
Ugyanakkor fontos, hogy aki e területtel szeretne foglalkozni, nyitott legyen az emberi kapcsolatok iránt, magasfokú ön- és emberismerettel rendelkezzen. Továbbá szükség van valamennyi önmenedzselésre is: nincs meghirdetett gastro coach állás, ezt a szakmát vállalkozói formában vagy másodállásban lehet űzni.

A leendő hallgatók felé mindössze egy elvárásunk van: érezzen elhivatottságot a kreatív megoldásokkal átszőtt és szeretetre alapuló élet iránt.

A coach, kulináris tanácsadó, kreativitás tréner képzés célja, részletes tematikája és óraszáma:

A képzés célja, hogy a résztvevők bármely életvezetési (párkapcsolat, házasság, család, karrier, egészség) problémával állnak szemben, az egyén, pár vagy csoport problémáját be tudják sorolni egy átlátható és logikus rendszerbe, amelyben rendelkezésükre áll olyan módszertan, amellyel sikerrel tudnak segíteni másoknak.

I. képzési egység (10 óra)
A coaching fogalma, irányzatai, módszere. Személyiségtípusok. A Férfi, a Nő. Szeretetnyelvek. Kérdezéstechnika és asszertív kommunikáció. Segítő terápiák lehetőségei. Tanácsadói módszertan I.

II. képzési egység (10 óra)
Ízlelés, érzékelés, táplálkozás. Gasztropszichológia és táplálkozáslélektan. Gyomor és lélek. Stressz és emésztőrendszer. Táplálkozási trendek és zavarok. Tanácsadói módszertan II.

III. képzési egység (10 óra gyakorlat)
Kreativitás és kreatív módszerek a segítő munkában. A folyamatjellegű gondolkodás elmélete és gyakorlata. Egyéni, párkapcsolati és családi problémák kezelése és módszertana. Szerepek, játszmák, függőség és szabadság

IV. képzési egység (10 óra gyakorlat)
Étkezés, ízlelés, elakadások - összefüggések és kezelési módok. Az ízlés fiziológiája. Személyiség, emlékek ízek és illatok mentén. Gasztronómiai trendek, kulináris divatok és klasszikusok. Technikák, technológia és a laterális gondolkodás a konyhában.

V. képzési egység (10 óra)
Esettanulmányok és esetgyakorlatok. Hatodik érzék, ötödik íz. Ételelméletek és filozófia. Én-márka, brandépítés és sikerreceptek. Közösségi gourmet-vacsora.

A képzés egyediségét az adja, hogy bár az általunk kidolgozott módszer tudományos alapokon nyugszik, kerüljük a tudományosságot. Nálunk gyakorlatban használható tudáshoz jut a résztvevő:
- segédanyagok, feladatlapok, melyeket alkalmazva könnyen beépülő tudásanyaghoz juthat
- egyéni példák kidolgozása

A képzést tartják:
Horváth Norbert, coach

Mikor és hol lesz a képzés?
2015. július 4-5, 10-11-12.
Vizsga:július 21. 18.00
30 ora elmélet - Belvárosi oktatóterem
20 ora gyakorlat - Kreatív konyhai tér / Budapest

A képzés ára:
AZ ELSŐ CSOPORT MOST FÉLÁRON ELVÉGEZHETI A KURZUST, így most 80 000 forint, melyet a jelentkezéskor kell fizetni. A díj tartalmazza a jegyzeteket, a védett licence használati jogát, valamint a vizsgadíjat, eszközöket, alapanyagokat.

Jelentkezés: elmenylabor@gmail.com / Horváth Norbert tanfolyamvezetőnél

Típus: Szakképzések (OKJ és nem OKJ) Szervező: Egyhárom - Az Élménylabor


Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.