jelentkezem.hu

Programok

Összes hely 15
Szabad hely 9
Határidő 2019-03-20
Hátralévő napok -67
Részvételi díj: 28000 Ft

Megújult Magyarország 1. számú pénzügyi tréningje!

2013-2018 között Budapesten és az országos Roadshow alatt vidéken több mint 1000 résztvevő végezte el a Pénzügyi Alapismeretek 1.0 tréninget.

MOST itt a TELJESEN ÚJ TRÉNING, ami már 2019-re készült!

A pénz működésének alapelveit megismertük, a használatának gyakorlati trükkjeit is - ez olyan alapvető tudás, ami nélkülözhetetlen a pénzügyi túléléshez.

A tréning anyag 2018-ban jelentősen kibővített, megújult és felfrissült és egy hatalmas ÚJ TÉMÁVAL bővült ki: A KRIPTOVALUTÁK téma - vajon ez a jövő?

Merre tart 2018-ban a pénzrendszer, mi lesz a kriptovaluták jövője? Vajon leváltják teljesen vagy párhuzamosan működnek majd a hagyományos pénzekkel?

Lovaskocsi ma is létezik, használják még pár helyen. A vezetékes telefon is van, ahol még működik. A jelenleg használt "hagyományos" pénzek is biztos sokáig itt lesznek még velünk - de a pénzügyek fejlődésének iránya 2009-től, a válság hatására teljesen új fordulatot vett, ami 2017-re csúcsosodott ki. És 2019-ben a ez fordulat várhatóan át fog billenni a holtponton. Hogyan? És milyen hatással lesz ez az életünkre?

Erről szól a Pénz 2.0 TRÉNING!

Pénzügyi nehézségeink fő oka, hogy az iskolában semmit sem tanítanak meg nekünk a pénzről. Pótold be a hiányosságot, szerezd meg velünk azokat a pénzügyi ismereteket, melyeket az emberek 99%-a nem tud. Szerezz ezzel óriási előnyt azokhoz képest, akikhez ezek az információk nem jutottak még el!

Témák, amire választ kapsz a tréningen:
- Hogyan működnek a kriptovaluták?
- Mi a blokklánc technológia és miért lesz ez fontos mindenkinek?
- Miért működik teljesen máshogy a pénz MA, mint 2009 előtt?
- Mik közül a kriptovalutáknak a "rendes" pénzekhez?
- Milyen kriptovaluták vannak és ezek hogyan működnek, hol vehetsz, hol fektethetsz be, mire figyelj oda?
- Hogyan teremthetsz saját magadnak pénzt - legálisan? Ez 2017 előtt csak korlátozottan volt lehetséges, ma szinte már bárki képes rá és most még szinte üres a piac - bár már elkezdődött a telítődés de még van lehetőség bőven azok számára akik tudatosan építkeznek!

A képzés 60-70%-ban az új pénzek, a kriptovaluták témájával foglalkozik - de szerepel benne némi általános pénzügyi alapismeret is - tömör velős összefoglalóval - és nagyon fontos befektetési alapelvek is, melyeket kötelező követni!

Gyere el és csináld végig a programot, hogy érthető legyen számodra, mi zajlik a pénzügyi világban!

Ez az a tréning, aminek az ára pillanatok alatt megtérül ha nem a fiókba teszed amit jegyzetelsz közben, hanem hasznosítod a gyakorlatban a tanultakat!

Az egyik legteljesebb BLOCKCHAIN és KRIPTOVALUTA képzés, nem informatikai, hanem pénzügyi és GYAKORLATI megközelítésből!

Teljes ár: 39.000 HUF
Kedvezményes ár előre fizetéssel: 28.000 HUF

Típus: Konferenciák és szakmai elõadások Szervező: Life Success


Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.