jelentkezem.hu

Programok

Összes hely 24
Szabad hely 2
Határidő 2019-01-29
Hátralévő napok -147
Részvételi díj: 28000 Ft

Siker-tervezés 2019

Vállald a felelősséget a sikereidért!

Mindaz amit gondolsz, érzel vagy teszel, hatással van arra, ami az EREDMÉNYT meghozza számodra. Vagyis – ahogy Bob Proctor a Titok c. film fő tanítója mondja – minden eredmény forrása benned van. Ha nem vagy elégedett az eddigi eredményeiddel vagy egyszerűen csak még többet szeretnél a sikerből vagy a boldogságból a 2019-es évben, akkor az alábbi folyamatot kell átgondolnod:

GONDOLATOK >> ÉRZELMEK >> CSELEKVÉS >> EREDMÉNYEK

Minden eredmény a gondolataidból indul ki és az érzelmeiden keresztül befolyásolja azt, hogy a cselekvésed sikeres lesz vagy sem. A nagy tévedés a vonzás törvénye és a Titok kapcsán az, ha valaki átugorja az érzelmi szintet. Gondolataink felelősek az eredményekért, de minden cselekvés az érzelmeiden keresztül valósul meg. Nem elég tehát pozitívan gondolkodni, hanem az érzelmeidet is újra kell hangolni – a sikerre!

Szeretnél egy valóban sikeres 2019-es évet?

Vegyél részt 2019. január 30-án szerdán 9:00-16:30 között a Siker-tervezés 2019 programon, mely a célkitűzésekhez és annak megvalósításához ad számodra részletes útmutatót. Ezen a napon meg tudjuk valósítani a 3 legfontosabb pontját a 2019-es éved megtervezésének:
1. Célkitűzés – pontos, jól mérhető és elég ambiciózus cél szükséges!
2. Tervezés – A cél lebontása olyan teendőkre, ami már könnyen “emészthető” lesz.
3. Hangolás – Érzelmeid befolyásolásának módszere, melyet magaddal vihetsz hogy átültesd 2019. során a gyakorlatba!

Ha mindezzel végzünk, indíthatod az eddigi legsikeresebb éved!

Gyere el és tedd sikeressé a 2019-es éved! A módszer bármilyen területen működik – ha szeretnél részt venni egy pozitív csapattal egy sikeres évindító eseményen, akkor ott a helyed a Siker-terv 2019-en január 30-án!


Típus: Üzleti képzések Szervező: Life Success


Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.