jelentkezem.hu

Programok

Összes hely 8
Szabad hely 7
Határidő 2021-01-29
Hátralévő napok 10
Részvételi díj: 0 Ft-tól

2020 Január 30 - 31
Az emberek szeretnének testi-lelki egyensúlyban élni, önmagukat megvalósítani hosszú éveken át. De a civilizációs betegségek egyre hamarabb, és egyre több embert érintenek. Nem csak mi magunk vagyunk kitéve ezeknek, de családtagjaink is.

Sokan biztosan próbáltak már változtatni, de az eredmény csak nem jött.

Próbáld ki a csikungot. Ez egy olyan módszer, ami nemcsak feltölt energiával és ezáltal sokkal több-mindent tudsz elvégezni és megoldani minden nap anélkül, hogy elfáradnál, hanem beindítja a szervezeted öngyógyító képességét is és nagyon rövid idő alatt egészséges és fitt testben újra könnyedén végzed a kedvenc tevékenységeidet. Este pedig még lesz erőd és energiád egy örömteli közös játékra a családoddal.

Az ára 36.000 Ft, mely a következőt tartalmazza:

- 2 napos tréninget reggel kilenctől ötig – délutánra már mindenki egyedül tudja végezni a gyakorlatokat ( még a 75 éves hölgy is aki a novemberi tanfolyamon vett részt)

- megtapasztalod már aznap, hogyan válik a tested egyre könnyebbé és hogyan érzed egyre jobban magad – energiával telten, tettre készen és jókedvűen távozol

- egy olyan tudás birtokában leszel, amit bármikor bárhol alkalmazni tudsz - igen jól olvasod csak egyszer kell eljönnöd, hogy megszerezd ezt a tudás


A nap után meglátod, mindenki meg fogja jegyezni: olyan vagy, mint ha teljesen kicseréltek volna! De jó rád nézni!! Mintha 10 évet fiatalodtál volna!

Jelentkezz MOST a csikung tanfolyamra és tapasztald meg te is a drámai hatású egészségjavulást a csikung segítségével könnyedén.

2020 Január 30 - 31

Ár: 36000 Ft

A jelentkezés menete:
1. Kattint a jelentkezem gombra
2. Rendelés után küldöm a befizetéshez szükséges adatokat
3.Befizeted a tanfolyam árát
4. Részt veszel a tanfolyamon

Bővebb információ a honlapon: http://csikung.weebly.com/

FONTOS: A jelentkezést a beérkezett befizetések sorrendjében számítom, tehát minél hamarabb küld el a pénzt, hogy ne maradj le!

Típus: Sport és szabadidõs programok Szervező: http://csikung.weebly.com


Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.